proizvodnja

Proizvodi

 • Novi renault twingo III

  Novi renault twingo

  Od julija oz. septembra 2014 dalje v Revozu izdelujemo  twinga 3 ter smarta forfour (štirisedežni smart) za nemški Daimler.

  Renault je tretji rod svojega malega mestnega avtomobila predstavil na avtomobilski razstavi v Ženevi marca 2014. Novi  twingo je plod temeljite preobrazbe, njegovo radoživo obliko dopolnjujejo štiri barve karoserije, sicer pa je poln inovacij, ponuja pa tudi široko paleto prilagoditev osebnemu okusu in potrebam.

   

  Zahvaljujoč zasnovi z motorjem zadaj je novi twingo okreten in ima obračalni krog s premerom 8,65 m, kar je povprečno za meter manj kot pri neposrednih tekmecih; je posebno prostoren, saj je znotraj pridobil 22 dodatnih centimetrov, čeprav je njegova skupna dolžina manjša za 10 cm in je praktičen zahvaljujoč zasnovi s petimi vrati, domiselnimi odlagališči, popolnoma ravnemu podu in presenetljivi uporabni notranji dolžini, ki znaša 2,20 metra.

  Novi twingo je na voljo z dvema bencinskima motorjema: turbo motor z 90KM izhaja iz motorja, ki je vgrajen v clio IV in v captur. Sistem Stop&Start omogoča zelo nizko porabo pri mešanem ciklu, 4,3l/100km*  ter izpuste CO2 99g/km. Povsem nov, atmosferski motor s 70KM, ima porabo 4,2 l/100km* ter izpuste  CO2 95  g/km s sistemom S&S oz. 105g CO2/km pri različicah brez tega sistema.

   

  Novi twingo  - kakovost na prvi pogled


  Novi twingo  (twingo 3) je utelešenje  procesa stalnega napredka, ki  ga Renault izvaja na področju zaznavne kakovosti s cilji, ki veljajo za višje segmente vozil. Natančnost pri sestavi delov,  enakomerne in manjše rege, poravnave, vse je pregledano do najmanjše podrobnosti, zato, da bi ta mali mestni malček postal zgled kakovosti v svojem segmentu. V  proizvodnem procesu kakovost preverjamo na vsakem koraku. Še posebej pa na izhodu avtomobilov iz tovarne, kjer še enkrat preverimo delovanje vseh funkcij avtomobila in izvedemo tudi dinamični preizkus na posebej prilagojeni preizkusni stezi. Na ta način zagotavljamo proizvodnjo in odpremo avtomobilov v brezhibnem stanju, brez napak in skladno s tehnično specifikacijo. Vozila, izdelana v tovarni Revoz, se po kakovosti uvrščajo med najboljše v svojem segmentu.

   

  *Poraba in emisije, homologirane v skladu z evropskimi normami   

 • smart forfour

 • clio IV

  clio IV

 time 0 | cache 7200