novice
 • Od 1. septembra na čelu Revoza Kaan Ozkan

  S 1. septembrom 2017 je bil za novega predsednika uprave Revoza in direktorja tovarne imenovan Kaan Ozkan, ki je tako na tem mestu nasledil Raynalda Jolyja. Ta odhaja v Pariz, kjer bo zasedel funkcijo direktorja učinkovitosti mehanskih tovarn Skupine Renault.

 • 27.07.17

  Revoz na kolektivnem dopustu

  Od 31. julija do vključno 15. avgusta je podjetje Revoz na letnem kolektivnem dopustu.
 • 20.02.17

  Revoz povečuje obseg proizvodnje

  Začetek obratovanja nočne izmene v skladu z načrti in nadaljnje zaposlovanje

  Kot je bilo načrtovano, konec februarja proizvodnja v Revozu začne obratovati v povečanem obsegu, za kar so v preteklih mesecih potekala obsežna naložbena dela in zaposlovanje novih sodelavcev.


 • 31.08.16

  Raynald Joly prevzel funkcijo na čelu Revoza

  Potem ko je bil 1. avgusta 2016 imenovan za predsednika uprave Revoza, je po izteku kolektivnega dopusta Raynald Joly tudi operativno prevzel svojo novo funkcijo ter na tem mestu nasledil Patricea Haettela. Ta odhaja na mesto Renaultovega industrijskega direktorja pola sever-vzhod ter z Revozom ostaja povezan v funkciji predsednika nadzornega sveta.

 • 04.07.16

  Od 1. avgusta dalje za direktorja tovarne Revoz imenovan Raynald Joly

  Od 1. avgusta dalje je za novega direktorja tovarne Revoz imenovan Raynald Joly, trenutno industrijski  direktor, namestnik predsednika, projekta Kitajska. Na tem mestu bo nasledil Patricea Haettela, ki je bil v začetku junija imenovan za industrijskega direktorja pola sever-vzhod in bo tako poslej tudi Jolyjev nadrejeni.
Arhiv novic »
 time 1 | cache 7200