novice
13.10.14

Dnevi ogleda za zaposlene in njihove družine

10. in 11. oktobra je tovarna odprla vrta za zaposlene in njihove družine. Ogledali so si lahko novo karosernico, presernico, celotno montažo in del lakirnice. Projekt Edison je prinesel številne posodobitve, zato je bilo zanimanje precejšnje.

Po odpravi obdobja zaupnosti je tovarna odprla vrata že v začetku septembra, in sicer koncesionarjem mreže Renault Nissan Adriatic, slovenskim novinarjem ... oktobra pa zaposlenim ni njihovim bližnjim. Zaposleni so si tovarno ogledali med delovanjem, kar je v primerjavi s francoskimi tovarnami posebnost, saj tam tako množične oglede organizirajo ob dnevih, ko proizvodnja stoji.

Služba za komunikacije je skupaj s Službo za stike z institucionalnimi javnostmi in mediji ter s pomočjo številnih prostovoljcev organizirala oba dneva ogledov. Začelo se je že na avtobusu, ki je obiskovalce popeljal na vhod pred novo karosernico. Tam seveda obvezen postanek za varnostna očala, hoja po zeleni poti, vse za varen ogled, saj so bili obiskovalci tudi številni otroci.

Na glavnem vhodu pa še pester animacijsko plesni program s Plesnim studijem Novo mesto, s twingospodično Nino Pušla, plesno skupuino Country Koral, z voditeljem Rokom Kuželjem ... Največ zanimanja pa so zagotovo vzbudila električna vozila, strokovnjak Željko Purgar je neumorno razlagal o prednostih električne mobilnosti, prodajalci TPV avto pa o prednostih vozil znamke Renault, Dacia in Nissan.

 

 time 84 | cache 7200