novice
25.11.13

V Revozu nagradili jubilante

23. novembra je  Revoz nagradil jubilante, ki so v obdobju od 1.1. 2012 do 30.6. 2013 izpolnili  10, 20, 30 in 40 let delovne dobe v Revozu. Teh je bilo 175, in sicer  54 sodelavk in sodelavcev za 10 let,  51 za 20 let ter 69  za 30 let. Boris Gazvoda,  ki se je medtem že upokojil, pa je prejel nagrado za 40 let.

Na prireditvi, ki je potekala v Kulturnem centru Janeza Trdine, sta se prepletala glasba in ples. Sodelovali so Mešani pevski zbor Revoz, igralka in šansonjerka Lara Jankovič, ki je prireditev tudi povezovala, plesalca argentinskega tanga Andreja Podlogar in Blaž Bertoncelj, hip hop formacija Plesnega studia Novo mesto. Prireditev je v sodelovanju z drugimi službami in zunanjimi izvajalci pripravila Revozova Služba za komunikacije.

Slavnostna govornika za to priložnost sta bila predsednik uprave Patrice Haettel, ter član uprave in direktor človeških virov Franci Bratkovič.

Patrice Haettel je zbrane nagovoril v slovenskem jeziku in ob tem poudaril: "Danes ste glavni adut te tovarne vi, zaposleni, vaša zavzetost, zvestoba ter pripadnost znamki in podjetju. Vem, da lahko računam na vas, saj ste že večkrat dokazali, da se znate spopasti tudi z zelo težkimi izzivi."

Franci Bratkovič je poudaril pomen solidarnosti in pozitivne naravnanosti, tudi v kriznih časih, saj se je pred leti še IMV, kasneje Revoz, tudi zaradi zaupanja v svoje ljudi in svoje sposobnosti, vedno znova postavil na noge in nenazadnje postal tudi najbolj učinkovita tovarna v Zvezi Renault Nissan. Kriza je lahko tudi priložnost, iz katere se nekaj naučimo in ravno zaradi tega postanemo še močnejši: "Vsak posebej in vsi skupaj naredimo vse za napredek te tovarne in za uspešen zagon projekta."

Foto: Boštjan Colarič

 

 time 94 | cache 7200