novice
02.09.15

Revozovci na dogodku Smart Times Budapest 2015

Skupina  37 revozovcev se je na povabilo vodstva Smarta in na predlog  svojih  vodij za nagrado za zavzeto delo na projektu smart forfour, v soboto, 29. avgusta, udeležila dogodka Smart Times 2015. Ta je namenjen lastnikom vozil smart, Smart  pa ga organizira že peto leto, in sicer vsakokrat v drugem evropskem mestu.

Letos je večdnevni dogodek potekal v Budimpešti (Madžarska).
Odvijal  se je na dveh prizoriščih: na znamenitem dirkališču Hungaroring, ki je bilo namenjeno voznikom smartov, ki so se pripravljali na parado, kjer so potekala tekmovanja v obračalnih krogih in izbira najlepših smartov (tuning) ter na osrednjem prizorišču v samem središču mesta z druženjem in številnimi nastopajočimi pevci, plesalci …
Parade se je udeležilo okrog 1.600 smartov in njihovih voznikov, med njimi tudi precej (naših) vozil S4S. Revozovci so se parade udeležili z avtobusom z odprto streho, srečali pa so se tudi z direktorice znamke Smart Annette Winkler in z direktorjem Smartove tovarne v Hambachu Joachimom Betkerjem. Na zaključni prireditvi  v samem središču mesta  je  Annette Winkler, direktorica znamke Smart, posebno pozornost in pozdrav namenila tudi naši skupini revozovcev.  

Revozovci na Hungaroringu

 time 73 | cache 7200